Idrætsforeningen Flyvestation Karup

Greenfee / Matchfee / Tilskud

Greenfee betales individuelt af den enkelte spiller.
I nogen tilfælde kan der være aftalt grupperabat med den respektive klub. I det tilfælde, kan man ikke samtidig forvente at opnå anden form for rabat. 

De ordinære turneringer spilles dog som ofte på baner der er med i Golfhæftet ordningen. Ved køb af Golfhæftet får man rabat på greenfee. 

 

Turneringsfee er som udgangspunkt 50 kr. pr. match, som går til indkøb af præmier til de ordinære turneringer. 

Idrætsforeningen yder tilskud til deltagelse i turneringerne. Hvis man i den forbindelse er medlem af den respektive klub eller på anden vis kan spille gratis på banen, kan man som udgangspunkt ikke påregne at få tilskuddet.  

Seneste kommentarer

09.03 | 19:26

Hej Kim og Lasse

Rigtig god plan. Det ser ud til, at jeg kan på alle dagene. Så der bliver kamp til stregen.

Tak for jeres store indsats.

Hilsen Jørgen Villy

20.11 | 13:38

Tillykke Lasse med de flotte resultater og en 1. plads i 2020. Mange tak for din store indsats i IFKGOLF, det er vi rigtig mange, som nyder godt af.

11.07 | 06:22

Vi har et fantastisk Golfudvalg i IFK, lad os nu bakke dem op, ved at deltage i alle de gode matcher de arrangerer, snart Århus Ådal og så i SEP er de DMI i Sønderjylland

19.03 | 06:59

Det blive en rigtig spændende golfsæson i IFK regi. Det "nye" format for tildeling af point vil animere til at deltage i de enkelte matcher. Mange tak til Lasse og Kim for initiativet.

Del siden