Idrætsforeningen Flyvestation Karup

Golfhæftet

Det er nu muligt at bestille golfhæftet på samme vilkår som sidste år, nemlig at få golfhæftet inkl. plus til den fantastiske pris af 385,00 kr. pr. stk.

Det er absolut det bedste tilbud jeg kan tilbyde hvor i får golfhæftet plus med i købet.

Bestil gerne til dig selv, din familie samt venner, samlet. Det gør processen meget nemmere.

Hvis du er interesseret i tilbuddet så skal jeg bede om din bestilling samt betaling, senest midt i uge 47 så jeg kan lægge det ind Black Friday (fredag d. 25 nov.).

Du kan overfører pengene på mobile Pay til 60174762 og sende mig en modtager adresse så sørger jeg for resten.

Send mig gerne en liste med jeres mailadresser, hvis i gerne vil have golfhæftet elektronisk (så modtager i en mail med et link, til aktivering af golfhæftet).

Det er vigtigt at du sørger for bestillingen til rette tid, hvis du vil være sikker på at få plus med i købet, da det er en speciel kampagne op til Black Friday.

mvh

Kim Rasmussen 

Kontakt Kim Rasmussen på mobil 2556 1169 hvis du ønsker at købe Golfhæftet.

Læs mere om Golfhæftet her

Seneste kommentarer

09.03 | 19:26

Hej Kim og Lasse

Rigtig god plan. Det ser ud til, at jeg kan på alle dagene. Så der bliver kamp til stregen.

Tak for jeres store indsats.

Hilsen Jørgen Villy

20.11 | 13:38

Tillykke Lasse med de flotte resultater og en 1. plads i 2020. Mange tak for din store indsats i IFKGOLF, det er vi rigtig mange, som nyder godt af.

11.07 | 06:22

Vi har et fantastisk Golfudvalg i IFK, lad os nu bakke dem op, ved at deltage i alle de gode matcher de arrangerer, snart Århus Ådal og så i SEP er de DMI i Sønderjylland

19.03 | 06:59

Det blive en rigtig spændende golfsæson i IFK regi. Det "nye" format for tildeling af point vil animere til at deltage i de enkelte matcher. Mange tak til Lasse og Kim for initiativet.

Del siden