Golfhæftet TROPHY 2016

Hvis man er vild med at spille turnering og gerne vil vinde lækre præmier, er her lige et tilbud I næsten ikke kan sige nej til.

Golfhæftet afvikler her i løbet af maj og juni deres TROPHY turnering. Turneringen er en par match (greensome stableford) og præmiebordet indeholder blandt andet weekendrejser, greenfeebilletter, vin, bolde og golfhandsker mv. Og så der selvfølgelig vinderparret, der vinder turen til Stockholm, hvor man spiller med i den store finale der spilles på Bro Hof Slott den 18. juli 2016.

Der er også mulighed for at deltage i nærmest flaget konkurrencen, der afvikles i hver turnering. Nærmest flaget konkurrencen koster 100 kr. og giver dig mulighed for at vinde et GARMIN GPS ur Approach S20. For de 100. kr. modtager du der ud over 3 bolde + sokker fra Lannersocks

Turneringen er en af nordens største parturnering der spilles i Norge, Sverige, Spanien og Danmark. I Danmark spilles turneringen på 14 baner. For os her i denne del af landet spilles der på følgende baner:

  • Tange Sø, 5. juni (I IFK spiller vi Tange Sø den 27. maj, hvor vi prøver kræfter med netop Greensome Stableford)
  • Stensballegaard, 18. juni
  • Hjarbæk, 26. juni
  • Mollerup, 3. juli (I IFK spiller vi Mollerup den 15. juni)

Så find en makker og meld jer til Golfhæftets Trophy turnering. Det er super god turnering.

Hvis I har Golfhæftet i forvejen koster det 150 kr. at deltage i turneringen. Dertil kommer evt. greenfee.

På dette link http://www.golfhaftet.com/dk/trophy/ kan I læse mere om turneringen og hvor og hvornår den afvikles. 

Golfhæftet 2016

Så går vi igang med sæson 2016 og dermed også muligheden for at købe Golfhæftet. 

Igen i år har vi valgt at afvikle vores turnering på baner der er med i Golfhæftet ordningen. Det vil derfor være god fornuft at invistere i Golfhæftet, da det stort set vil være tjent ind på to spille dage.

Ved at kontakte Kim Rasmussen på mobil 2556 1169 kan man bestille hæftet til en fordelagtig pris.

NB! Til dem af jer der normalt invisterer i Teetime kortet skal det nævnes, at Golfhæftet og Teetime kortet er slået sammen. Der er derfor nu endnu flere baner (ca. 700) der kan spilles til reduceret greenfee ved køb af Golfhæftet. 

Læs mere om Golfhæftet og Teetime kortets sammenlægning her

Læs mere om Golfhæftet her